dib

Det komplette verktøy

Kunde: DIBkunnskap AS
Leveranse: Analyse av eksisterende nettsted, UX & grafisk design, implementering av nytt responsivt nettsted (HTML&CSS, CMS), nye videoer, trykksaker.
Se løsningen her: dib.no
CMS: MODX
Lansering: august 2015

DIBkunnskap AS utvikler og leverer abonnementstjenesten - dib ("det intelligente bibliotek") - markedets mest komplette kunnskapsverktøy innen revisjon, regnskap, økonomi og selskapsrett.

Målsetting

Dib ønsket å etablere en ny nettside med responsive design, å forbedre brukeropplevelsene og dermed også salg og konvertering.


Resultat

Med forenklet og responsivt innhold, klare tekster og brukervennlige skjemaer fikk DIB flere besøkere og begynte å selge sine produkter fortere med å konvertere mer trafikk til salg.


Min rolle

Jeg hadde ansvar for hele utviklingsløpet fra konsept, via prototyping, grafisk design og implementeringen av den ferdige løsningen.

Jeg laget et komplett redesign, struktur og navigasjon som fokuserer på de viktigste brukeroppgavene. Videre implementerte CMS-plattformen MODX for å sikre en brukervennlig administrasjon (MODX var også brukt tidligere). Samtidig laget nye infografikker, bilder, videoer og skjemaer som ble integrert med CRM-løsning - Salesforce.

Prosjektet hadde også stort fokus på søkemotoroptimalisering. Jeg gjorde en søkeordsanalyse, optimaliserte nettsider for relevante ord og fraser og kom med anbefalinger i forhold til nye tekster.

Prosjektet ble gjennomført i tett samarbeid med intern IT- og markedsavdeling.


Design og brukeropplevelse